MELD JE AAN VOOR EEN
PROEFLES
€ 14,50
Livelyyoga
Lively Yoga Louis Loyensstraat 5 6221 AK Maastricht Tel: 043 311 85 08 Email: Info@livelyyoga.com KvK: 57027692 BTW: NL001793416B32

Workshops

Recharge Morning - Verwarmde Restorative Healing 25/30◦C

Kelly H...
les wordt gegeven doorKelly Hamers

Verwarmde Restorative Healing 25/30◦C

Rust in je hoofd én in je lijf

ZONDAG 2 APRIL 11.00 – 13:00 UUR

 

‘De overgave van 2 uur helende ontspanning voor je lichaam & geest’

 

 

Alleen maar ontspannen 

Omdat de eerste twee sessie snel volzaten en merk dat mensen deze sessie echt nodig hebben, heb ik in februari de derde sessie van deze twee uur durende Verwarmde Restorative Healing les gepland, zodat jij lekker even je batterij kunt opladen zonder enige afleidingsmanoeuvres om je heen.  De hoofdkern tijdens deze sessie is ontspanning en rust. Twee termen die wij vaak vergeten en onszelf niet de tijd voor gunnen, geven en nemen. 

Drukte en ontspanning

Onrust, teveel op je schouders nemen, te weinig tijd in een dag hebben, oneindige takenlijsten wie kent het niet. Vaak vergeten we dat (voldoende) rust en ontspanning met een natuurlijke en bewuste ademhaling meespelen aan een goede gezondheid. Vooral de rust is ontzettend belangrijk in de huidige tijd en de stroomversnelling waarin de wereld zich momenteel verkeerd. 

Door de drukte en de stroom vanuit de westerse wereld zijn we gewend geraakt om vanuit ons hoofd te redeneren, maar we vergeten dat ons denken eigenlijk in ons hart zit. Deze connectie verliezen we door teveel vanuit het hoofd te functioneren en te beredeneren. Met volledige rust en ontspaninning gaan we deze verbinding weer herstellen tijdens deze verwarmde Restorative Healing, zodat jij weer de rust in je lichaam en hoofd mag gaan voelen.

Vewarmde Restorative Healing sessie

Tijdens deze twee uur durende Restorative Healing sessie ga je jezelf de tijd geven om volledige terug in je eigen rust en kracht te komen. Enkel rust en ontspanning, terug naar je lichaam, terug naar je hart en uit je gedachten wereld. Dit is oh zo moeilijk om thuis voor elkaar te krijgen, daarom deze twee uur durende sessie, want jij bent belangrijk! Vergeet jezelf niet en loop jezelf niet voorbij. Gun jezelf de rust om nog een betere versie van jezelf te creëren in het dagelijkse leven. De beste versie van jezelf creëer je door dichtbij jezelf te blijven en te leven vanuit je hart. Dit bereik je door op de juiste momenten jouw rust te pakken.

Therapeutische warmte

Deze verwarmde Restorative Healing sessie wordt gegeven in een therapeutische verwarmde ruimte. We verwarmen de ruimte rond de 25/30  graden, waardoor we kunnen genieten van het helende en ontspannend effect dat de therapeutische infrarood panelen hebben op ons lichaam en de geest. Het zijn therapeutische panelen met een hoge frequentie die door dringen op de diepere lagen van ons lichaam. Lees hier meer over deze therapeutische platen. De platen hebben dezelfde werking en frequentie als de therapeutische moxa lampen bij een acupunctuur behandeling.

 De warmte voelt als een heerlijke  warme deken om je heen. Extra fijn tijdens deze koude dagen.

Geschikt voor

Deze sessie is geschikt voor iedereen die zin en behoefte  heeft aan een ontspannende zondagochtend in volledige rust om je batterij op te laden. Omdat het de sessie gegeven wordt in een therapeutische verwarmde ruimte is deze sessie ook zeer geschikt indien je onderstaande klachten hebt;

  • reumatische klachten
  • fibromyalgie
  • overspannen 

Wat is Restorative yoga?

Restorative Yoga is een methode ontwikkelt om gemak en comfort te creëren in een houding die ontspanning en gezondheid faciliteren.

Het woord Restorative  zegt het al; restoratief, herstellend, herstellende yoga.

Deze vorm, Restorative Yoga heeft veel invloeden vanuit de Yin Yoga. Bij  Yin Yoga werk je veel vanuit de Chinese geneeskunde en gaan we vooral opzoek naar een strekking op de meridiaan banen en worden kussens gebruikt om dit te supporten. Bij Restorative Yoga gaan we opzoek naar de diepere lagen van ontspanning en worden kussens gebruikt om de volledige ontspanning en rust op te kunnen zoeken. Om tot een diepe ontspanning te komen heeft je lichaam en je geest tijd nodig. Restorative houdingen worden gemiddeld 10 tot 20 minuten aangehouden.

Door Restorative Yoga creëren wij weer de verbinding met ons zelf. Wanneer we deze verbinding weer hebben, voel je je ook heel anders, rustiger, krachtiger en met beide benen in het leven.


PRAKTISCHE INFORMATIE 


TARIEF

€37,50

Leden van Lively Yoga €35,00

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 


Datum & tijd

Zondag 2 aprili 11:00-13:00 uur


Na de sessie:

Na de sessie ervaar je volledige rust, voel je je opgeladen en meer balans tussen je lichaam en je geest. Het zorgt er voor dat je lekkerder in je vel zit en de hele wereld weer aankunt.


Graag meebrengen

  • comfortabel zittende kleding / yoga kleding
  • twee handdoeken

 

Kelly Hamers

Mijn naam is Kelly en ik heb Lively Yoga en Lively Academy opgericht. Mijn zoektocht starten 15 jaar geleden toen ik voelde dat er meer was tussen hemel en aarde en meer is in het menselijk lichaam. Naast de verdiepingen, trainingen en opleidingen in verschillende yoga vormen in de afgelopen jaren, ontwikkel ik mij ook steeds verder in het bewust zijn en de invloeden van energieën in het leven.

Omdat de mensheid vaak zover van zichzelf verwijderd raakt door levenssituaties (levenslessen) ben ik Lively Yoga enkele jaren geleden gestart. Een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen, aan zichzelf kunnen werken en een plek waar ze begeleidt worden om eens of enkele keren per week de ruimte hebben om weer even ‘in te checken’ met zichzelf. Terug naar de basis, ruimte in je hoofd. Zelfontwikkeling gaat veel verder dan enkel yoga. Om deze reden ben ik in 2021 Lively Academy gestart. Een plek voor (spirituele) groei, zelfontwikkeling en ontplooiing om verschillende vlakken en in verschillende vormen.

Locatie

Lively Academy

Louis Loyensstraat 5

6221 AK Maastricht

Tel: 043 – 311 85 08

Info@lively-academy.com

www.lively-academy.com

 

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

Lively Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline