MELD JE AAN VOOR EEN
PROEFLES
€ 14,50
Livelyyoga
Lively Yoga Louis Loyensstraat 5 6221 AK Maastricht Tel: 043 311 85 08 Email: Info@livelyyoga.com KvK: 57027692 BTW: NL001793416B32

Workshops

Lespakket September Verwarmde Calming Yin Yoga - Woensdagavond 20:30-21:45 uur

Lespakket
Verwarmde Calming Yin Yoga

Woensdagavond 20:30-21:45 uur

Start woensdag 4 september

4 lessen

 

 

Geniet van deze speciale actie van 4 lessen om kennis te kunnen maken met de Verwarmde Calming Yin Yoga.

Een fijne en rustgevende les waarbij lichaam en geest weer terug naar de basis gebracht worden. Een les waarbij je jezelf de ruimte kunt geven om in totale ontspanning en rust te mogen komen en gaat observeren wat er nu echt omgaat in de binnenwereld tijdens een houding.

We gaan de strekkingen leggen op ons dieper gelegen weefsels, die we bij sport of andere yogavormen niet strekken. Dit geeft spannings,- en pijnklachten. Deze les wordt gegeven in een infrarood (lange golf) verwarmde ruimte die ook heel wat voordelen biedt voor onze gezondheid.

Deze lesvorm is ontzettend fijn wanneer je last hebt van reumatische klachten, stress, rug,-nek,- schouderklachten, onrust in je lijf en hoofd ervaart.


Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij de uitdaging op een andere manier geaccentueerd wordt dan bij yang yoga. Yin yoga werkt op het dieper gelegen bindweefsel, oftewel Fascia, ten opzichten van de yang yoga vormen die op de bovenste spierlagen werken. Om het dieper gelegen bindweefsel te kunnen verlengen oftewel rekken, zullen we ons lichaam de ruimte, rust en mogelijkheid ‘moeten’ geven om deze diepere lagen ook daadwerkelijk te kunnen bereiken.

 

Therapeutische warmte

Deze les wordt gegeven in een warme ruimte van circa 25/30C. Lees hier meer over de positieve werking van de therapeutische warmte. De warmte geeft meer ruimte aan de spieren en het bindweefsel om te kunnen ontspannen. Tevens geeft de warmte ook een ultiem ontspannen gevoel voor lichaam en geest.

 

Praktische informatie:

Lesdag & tijd: Woensdagavond 20:30-21:45 uur

Datums: 4/9, 11/9, 18/9, 25/9 2024

Tarief: €55,00

Docent: Adriana Ciochina

Voorwaarden: Deze actie geldt enkel op de aangegeven datums en tijdstippen. Er kan niet gewisseld worden met andere lessen of dagen tijdens deze actie. Deze flexibiliteit is enkel mogelijk met een abonnement.

 

Lively Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline